КС Pro Кредитне Бюро Завантажити Прайс Підтримка Проекти Контакти  
 
     

Відповідно до розпорядження ДЕРЖАВНОЇ КОМІСІЇ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ № 146 від 02.12.2003 "Про затвердження Ліцензійних умов провадження діяльності кредитних спілок з надання фінансових послуг" кредитна спілка для отримання ліцензії повинна надати документи, у тому числі:

4) засвідчена підписом керівника та печаткою кредитної спілки інформація (довідка) про наявність у кредитній спілці програмного забезпечення (з вказівкою про його найменування та розробника) та спеціального технічного обладнання, пов'язаного з наданням кредитною спілкою фінансових послуг, згідно з Вимогами до програмного забезпечення та спеціального технічного обладнання кредитних спілок, пов'язаного з наданням фінансових послуг, затвердженими розпорядженням Держфінпослуг від 03.06.2005 N 4122, зареєстрованими у Міністерстві юстиції України 04.07.2005 за N 707/10987;

У цьому ж розпорядженні наведені умови, яким повинен відповідати ліцензіат при провадженні діяльності з надання фінансових послуг, зазначеної в ліцензії:

3.5. Кредитна спілка повинна бути забезпечена комп'ютерною технікою для ведення обліку та комунікаційними засобами (телефон та/або факс), а також використовувати програмне забезпечення відповідно до вимог Держфінпослуг.

Перед кредитною спілкою, яка розпочала процес реєстрації, серед багатьох інших питань, стає питання вибору програмного забезпечення, яке відповідає вимогам Держфінпослуг. Далеко не всі кредитні спілки мають можливість провести повноцінний аналіз існуючого програмного забезпечення на відповідність власним вимогам. Для цього потрібен час та консультації спеціалістів в галузі інформаційних технологій, фінансів, тощо. Тому прийняти правильне рішення на цьому етапі досить важко.

Ми розуміємо цю ситуацію, та пропонуємо кредитним спілкам три кроки для вирішення цього питання.

Крок 1.

Ви перераховуєте нам 1 (одну) грн.

Крок 2.

Ми виконуємо Вам поставку спеціалізованого програмного забезпечення для надання кредитними спілками фінансових послуг - «Кредитна спілка Professional», та оформлюємо всі необхідні документи. (договір, акти, копії авторських свідоцтв).

Крок 3.

Після подачі документів на реєстрацію, у Вас з'явиться час для повноцінного аналізу існуючого програмного забезпечення. Ми надаємо Вам можливість протягом 2 (двох) місяців визначитись із відповідністю нашого програмного забезпечення Вашим вимогам. У цей час наші спеціалісти допоможуть Вам краще розібратись із програмним забезпеченням, виконати потрібні настройки, створити власні кредитні продукти, тощо. Тільки після того, як Ви визначились з програмним забезпеченням, Ви перераховуєте залишок суми. (Сума залежить від кількості робочих місць, наявності договора на абонентське обслуговування). У випадку, прийняття Вами рішення про використання іншого програмного забезпечення, залишок суми Ви не перераховуєте і договір буде автоматично закритий.

Бонус.

Ми допоможемо Вам розробити власні внутрішні положення щодо використання "комплексної інформаційної системи".

Підсумок.

Сплативши лише 1 грн. Ви отримуєте весь необхідний комплект документів на програмне забезпечення та додатковий час на вибір і прийняття зваженого рішення стосовно використання програмного забезпечення. Відсутність наступного платежу призведе до автоматичного закриття договору без будь яких зобов'язань з Вашої сторони.



Практичні рекомендації по оформленню документів на отримання ліцензії на провадження діяльності кредитних спілок з надання певних видів фінансових послуг у форматі ( MS Word ) ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ по оформленню документів на отримання ліцензії на провадження діяльності кредитних спілок з надання певних видів фінансових послуг, розроблених Всеукраїнською асоціацією кредитних спілок та погоджених з Держфінпослуг.

інформаційний лист з приводу того, куди спалачувати за ліцензію у форматі ( MS Word ) Інформаційний лист з приводу того, куди спалачувати за ліцензію.

© 2006 Bravosoft